Undersøgelse: Branchen savner unge mennesker
Fødevareselskaber i og omkring hovedstaden kæmper med det faktum, at der er en skæv aldersfordeling i arbejdsstyrken. Mange faglærte har snart nået pensionsalderen.

En større undersøgelse udarbejdet af konsulentfirmaet LB Analyse viser, at Region Hovedstadens fødevarevirksomheder har problemer med at få tilstrækkeligt unge kræfter kørt ind i virksomheden i tide.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Politikere gennemtvinger fødevaredagsorden
For abonnenter
Innovationsfonden satser stort på fødevarer
For abonnenter