FødevareWatch

Undersøgelse: Branchen savner unge mennesker

Fødevareselskaber i og omkring hovedstaden kæmper med det faktum, at der er en skæv aldersfordeling i arbejdsstyrken. Mange faglærte har snart nået pensionsalderen.

Foto: Daniel Hjorth

En større undersøgelse udarbejdet af konsulentfirmaet LB Analyse viser, at Region Hovedstadens fødevarevirksomheder har problemer med at få tilstrækkeligt unge kræfter kørt ind i virksomheden i tide.

En række virksomheder peger i undersøgelsen på, at mange erfarne faglærte og ingeniører snart er på vej på pension, og at det fremadrettet fordrer et aktivt samarbejde mellem virksomheder og offentlige parter om at finde attraktive løsninger for både medarbejdere og virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier