FødevareWatch

Undersøgelse: Branchen savner unge mennesker

Fødevareselskaber i og omkring hovedstaden kæmper med det faktum, at der er en skæv aldersfordeling i arbejdsstyrken. Mange faglærte har snart nået pensionsalderen.

Foto: Daniel Hjorth

En større undersøgelse udarbejdet af konsulentfirmaet LB Analyse viser, at Region Hovedstadens fødevarevirksomheder har problemer med at få tilstrækkeligt unge kræfter kørt ind i virksomheden i tide.

En række virksomheder peger i undersøgelsen på, at mange erfarne faglærte og ingeniører snart er på vej på pension, og at det fremadrettet fordrer et aktivt samarbejde mellem virksomheder og offentlige parter om at finde attraktive løsninger for både medarbejdere og virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier