FødevareWatch

Erhvervsmand redder konkursramt fiskefabrik

Den esbjergensiske erhvervsmand Vagn Christensen har overtaget ejerskabet i Crown Seafood, som gik konkurs i maj.

Foto: /ritzau/Joachim Adrian

Den konkursramte skaldyrsvirksomhed Crown Seafood i Esbjerg spræller igen efter en konkurs i sidste måned.

Den lokale erhvervsmand Vagn Christensen og hans søn Søren Christensen har nemlig opkøbt selskabet, hvis tidligere ejere ellers havde indgivet en konkursbegæring. Det skriver Jydske Vestkysten.

Dermed kan de tidligere ejere, som også er stiftere, drive virksomheden videre i et nyt selskab - dog med Vagn Christensen som den endelige ejer.

"Noget tyder på, at der er kastet så mange penge i opstarten af virksomheden, at man har haft problemer med at forrente investeringerne gennem driften. Efter frasalget af aktiver har sparekassen indgivet en konkursbegæring, så kreditorerne dermed får en hurtigere afklaring på deres tilgodehavende. Der er ingen grund til at holde liv i et " tomt" selskab," siger kurator Rasmus Kyhn-Hansen, Advodan, til Jydske Vestkysten.

Købssummen er ikke blevet oplyst.

Kreditorer må opgive penge fra krakket kaffekæde

Selskab bag øl-eventyr gået konkurs

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier