FødevareWatch

Claus Meyer tæt på gennembrud i USA

Et storstilet projekt med den danske mad-entreprenør i spidsen er tæt på at blive til virkelighed i New York.

Foto: Martin Lehmann

Han har bragende succes på den dansk madscene, og nu kan turen være kommet til USA for Claus Meyer.

Ifølge Berlingske er et nordisk madmekka med Meyer i spidsen tæt på at blive en realitet i New York.

Planen er at opføre et kæmpe mad- og spiseområde med detailhandel og restauranter i både billige og dyre prisklasser i Vanderbilt Hall, der har hjemme i togstationen Grand Central Terminal.

Bag projektet, som endnu mangler den endelige godkendelse, står Claus Meyer samt en kreds af amerikanske investorer.

"Det er en stor chance og et interessant tidspunkt at føre det nordiske koncept ud i verden på," udtaler Meyer til New York Times.

Italienske forbrugere tilbage til rødderne

Løgismose buldrer frem

Så meget tjener branchens chefer

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier