FødevareWatch

Coca-Cola åbner butik i dansk sommerland

Den amerikanske gigant har indgået en aftale med Djurs Sommerland om Nordens første Coca-Cola butik.

Foto: Thomas Borberg

Østjyske Djurs Sommerland kan snart slå dørene op til Nordens første butik udelukkende med Coca-Cola-varer.

Sommerparken har indgået en aftale med sodavandsgiganten om en merchandise-butik. Det skriver de to selskaber i en pressemeddelelse.

"Vi oplever konstant en stor efterspørgsel på Coca-Cola merchandise, og både i Danmark og internationalt er der en stor tradition for at samle på Coca-Cola produkter. Derfor er vi glade for nu at kunne åbne den første danske Coca-Cola-merchandisebutik," udtaler Charlotte Van Burleigh, der er Coca-Colas danske landechef.

Hos Djurs Sommerland deles begejstringen over aftalen.

"Vi er stolte over, at Coca-Cola har valgt at placere deres første nordiske merchandise-butik i Djurs Sommerland. Der er et godt samspil mellem vores to brands, og butikkens placering midt i vores Westernland passer godt sammen med Coca-Colas amerikanske historie. Samtidig er butikkens legende univers og tematisering i tråd med den måde, vi forsøger at give vores gæster anderledes oplevelser på i hele parken," udtaler direktør i Djurs Sommerland, Michael B. Nielsen.

Her er de dominerende fødevareselskaber i USA

SodaStreams bundlinje styrtdykker

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier