FødevareWatch

Lantmännen Unibake-chef bliver fastansat

Werner Devinck har været midlertidig adm. direktør i bagerivirksomheden siden oktober, men nu er han gjort til permanent leder.

Foto: PR

Bagerivirksomheden Lantmännen Unibake, som bl.a. står bag mærkerne Schulstad og Hatting, har fundet sin permanente direktør.

Den udvalgte er Werner Devinck, som har været i rollen, siden Jan Henriksen i oktober trådte tilbage for at søge nye udfordringer.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

"Det er glædeligt, at Werner bliver som chef for Lantmännen Unibake og fortsætter med at lede forandringsarbejdet, som er blevet indledt for at skabe lønsom vækst i virksomheden. Werner har som midlertidig chef drevet arbejdet med selskabets nye strategi fremgangsrigt og gennemført kraftfulde operative forbedringer," udtaler Lantmännen-koncernens øverste chef, Per Olof Nyman.

Werner Devinck blev hevet ind i direktørstolen i Lantmännen Unibake fra en ledende stilling i selskabets britiske afdeling.

Lantmännen Unibake er et datterselskab i den svenske Lantmännen-koncern, som opererer inden for landbrug, maskiner, energi og fødevarer. Koncernen har ca. 8500 ansatte og omsætter årligt for 27 mia. kr.

Unibake vil vinde slaget om brødhylderne

Her er Toms nye leder

Brødgigant vil vokse i USA og mod øst

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier