FødevareWatch

Læsø Fiskeindustri vender bøtten

Trods et utilfredsstillende resultat og et omsætningsfald ser udviklingen ud til at være være vendt i Læsø Fiskeindustri. På bundlinjen erstatter et lille plus et stort minus fra sidste års regnskab.

Foto: Jan Dagø / Ritzau Scanpix

Optimismen spirer i det små i Læsø Fiskeindustri, efter at virksomheden, der beskæftiger omkring 80 medarbejdere på Kattegatøen, har leveret et regnskab, der overstiger forventningerne. Det skriver Nordjyske.dk. 

Udover tilbagegang i omsætningen i Danmark på 40 mio. kr. kunne virksomheden, der blandt andet har specialiseret sig inden for salget af frosthummer og kammuslinger, hive en øget omsætning på 16 mio. kr. hjem i det skotske marked. Det samlede resultat efter skat lander for koncernen på 405.000 kr., hvilket står i skarp kontrast til regnskabet for 2012, hvor bundlinjen viste minus 6,9 mio. kr. 

"På årsbasis faldt produktionen af frosthummer i Danmark med 381 ton til 907 ton, hvilket med de nuværende marginaler er for lidt til at sikre en fornuftig indtjening. Hertil kommer, at der i 2013 har været betydelige omkostninger ved indkøring af nye produktions- og indfrysningsanlæg i Skagen og på Læsø," udtaler bestyrelsesformand i Læsø Fiskeindustri, Gregers Jacobsen, ifølge avisen.

Læs nyheden på Nordjyske.dk her.

Pensioneret bankboss har reddet Læsø Salt

Positive tegn for dansk fiskeeksport

Dansk fiskeri sejler i uroligt farvand

Norsk fiskeeksport slår rekord

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier