FødevareWatch

Supermarkedskæde udnævner ny direktør

Jesper Due er blevet udnævnt til direktør for supermarkedskæden Løvbjerg, efter han har været konstitueret til posten siden januar.

Foto: Ole Lind

37-årige Jesper Due kan nu skrive adm. direktør på visitkortet. Han har siden januar været konstitueret direktør i den familieejede supermarkedskæde Løvbjerg, men nu er jobbet blevet permanent.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Jesper Due har en fortid i Føtex, men blev i oktober 2013 ansat som salgs- og marketingsdirektør i Løvbjerg. Sidst i januar blev han konstitueret direktør, da tidl. direktør Frank R. Andersen fratrådte.

"Siden stillingen blev ledig i januar har vi nøje vurderet, hvad der er det rigtige for Løvbjerg. Og vi er sikre på, at Jesper er den rette mand til også fremover at stå i spidsen," siger bestyrelsesformand i Løvbjerg, Erik Schou, til Horsens Folkeblad.

Fødevarer, drikkevarer, detail og landbrug. FødevareWatch dækker bredt - læs mere i vores gratis nyhedsbrev

Løvbjerg, der har 16 butikker i Jylland og på Fyn, omsatte i det forgangne år for 1,046 mia. kr., hvilket næsten er lig omsætningen på 1,049 mia. kr. i 2012. Resultatet på bundlinjen er reduceret til et minus på 5,5 mio. kr. fra et minus på 7,1 mio. kr. i 2012.

"Resultatet i 2012 taget i betragtning er vi glade for den lille forbedring, som vi trods alt kan notere i et svært marked.  Når det så er sagt, så havde vi da håbet, at vi kunne levere et positivt resultat for året," sagde Jesper Due til FødevareWatch i forbindelse med regnskabet.

Løvbjerg-familien har tidligere været dansk partner i supermarkedskæden Rema 1000. Frem til 2003 ejede Løvbjerg 50 pct. Rema 1000.

Løvbjerg tager et sidste år i rødt

Derfor erobrer private mærker hyldeplads

Mindre rod og flere varer skal lokke folk i Fakta

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier