Supermarkedskæde udnævner ny direktør

Jesper Due er blevet udnævnt til direktør for supermarkedskæden Løvbjerg, efter han har været konstitueret til posten siden januar.
Foto: Ole Lind
Foto: Ole Lind
AF STEFFEN MOSES

37-årige Jesper Due kan nu skrive adm. direktør på visitkortet. Han har siden januar været konstitueret direktør i den familieejede supermarkedskæde Løvbjerg, men nu er jobbet blevet permanent.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Jesper Due har en fortid i Føtex, men blev i oktober 2013 ansat som salgs- og marketingsdirektør i Løvbjerg. Sidst i januar blev han konstitueret direktør, da tidl. direktør Frank R. Andersen fratrådte.

"Siden stillingen blev ledig i januar har vi nøje vurderet, hvad der er det rigtige for Løvbjerg. Og vi er sikre på, at Jesper er den rette mand til også fremover at stå i spidsen," siger bestyrelsesformand i Løvbjerg, Erik Schou, til Horsens Folkeblad.

Fødevarer, drikkevarer, detail og landbrug. FødevareWatch dækker bredt - læs mere i vores gratis nyhedsbrev

Løvbjerg, der har 16 butikker i Jylland og på Fyn, omsatte i det forgangne år for 1,046 mia. kr., hvilket næsten er lig omsætningen på 1,049 mia. kr. i 2012. Resultatet på bundlinjen er reduceret til et minus på 5,5 mio. kr. fra et minus på 7,1 mio. kr. i 2012.

"Resultatet i 2012 taget i betragtning er vi glade for den lille forbedring, som vi trods alt kan notere i et svært marked.  Når det så er sagt, så havde vi da håbet, at vi kunne levere et positivt resultat for året," sagde Jesper Due til FødevareWatch i forbindelse med regnskabet.

Løvbjerg-familien har tidligere været dansk partner i supermarkedskæden Rema 1000. Frem til 2003 ejede Løvbjerg 50 pct. Rema 1000.

Løvbjerg tager et sidste år i rødt

Derfor erobrer private mærker hyldeplads

Mindre rod og flere varer skal lokke folk i Fakta

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også