FødevareWatch

Dansk kaffekæde går konkurs

Kaffekæden Kong Kaffe er gået konkurs. Dermed lukker 18 filialer over hele landet.

Foto: Mie Brinkmann

Det er slut med at drikke sin café latte hos Kong Kaffe.

Ejerselskabet Kong Kaffe Aps har således indgivet en konkursbegæring, der betyder, at kaffekædens 18 filialer i Danmark er lukket.

Kæderne blev drevet under navnene Kong Kaffe, Kong Kaffe Express og Kong Venience.

Advokatselskabet Maqs Law Firm er blevet indsat som kurator på konkursen, bekræfter advokat Kasper Frank Langgaard over for FødevareWatch.

"Det er rigtigt, at Kong Kaffe Aps i fredags blev taget under konkursbehandling. Selskabet har selv indgivet begæringen, fordi de ikke kunne få det til at løbe rundt. De har simpelthen været økonomisk pressede," siger han.

Radiotavshed fra ejerne

Kong Kaffe Aps, som er stiftet i 2007, havde i det senest offentliggjorte regnskab, for året 2012, et beskedent underskud på 668.000 kr. Men de to foregående år var der et samlet plus på 3,2 mio. kr.

Selskabet oplyser i regnskabet, at 80 medarbejdere i 2012 var ansat rundt om på kaffebarerne, som bl.a. kunne findes i Bruuns Galleri i Aarhus og i storcentret Field's på Amager.

Få FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Kong Kaffes stiftere og direktører er Johan Jespar Bue Mariegaard og Tor Henrik Ankerstjerne. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra de to.

Millionerne fosser ud af Dagrofa

Odense Marcipan kan tvinges til udlandet

Royal Greenlands problembarn bløder fortsat

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier