FødevareWatch

Nestlé åbner kinesisk institut for fødevaresikkerhed

Fødevaregiganten Nestlé øger sit fokus på forskning i fødevaresikkerhed med etableringen af et nyt institut i Kina.

Den internationale fødevaregigant har åbnet et forskningscenter for fødevaresikkerhed i den kinesiske hovedstad Beijing. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

The Nestlé Food Safety Institute (NFSI) vil arbejde tæt sammen med myndighederne I landet for at sikre den videnskabelige base for politikker og standarder indenfor fødevaresikkerhed, hedder det videre.

Det betyder blandt andet, at man vil samarbejde tæt med lokale universiteter, forskningsinstitutioner og regeringsorganer på området, ligesom man vil tilbyde specielle uddannelsesprogrammer rettet mod fødevaresikkerhed.

”Etableringen (af instituttet, red.) understreger Nestlés fokus på fødevaresikkerhed, og det er også endnu et vigtigt højdepunkt i historien om Nestlés lange og vellykkede tilstedeværelse i Kina,” udtaler selskabets teknologi-direktør Stefan Catsidas i meddelelsen.

NFSI vil høre hjemme i nestlés nuværende forsknings- og udviklingscenter i Beijing, som er én af koncernens 34 forskningscentre verden over. Instituttet bliver også koblet sammen med Nestlés 25 såkaldte Quality Assurance Centres.

Ifølge koncernen råder man over verdens største private forskningsorganisation indenfor fødevarer og ernæring med 5.000 forskningsmedarbejdere, samt en række partnerskaber med andre selskaber og universiteter.

Nestlé får halv Galderma for L’Oreal-aktier

Nestlé køber Pfizers babymad-division

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier