Rød bundlinje skubber Grød ud i fokusskifte

I 2024 satser restaurantkonceptet Grød på en B Corp-certificering og udenlandsk ekspansion, mens detailsalg- og onlinesalget viste sig at være komplekst i 2023.
Stifter og adm. direktør Lasse Skjønning Andersen åbnede Grød i 2011. I dag har kæden 10 restauranter i Storkøbenhavn og Aarhus. v | Foto: Ivan Boll/Ritzau Scanpix.
Stifter og adm. direktør Lasse Skjønning Andersen åbnede Grød i 2011. I dag har kæden 10 restauranter i Storkøbenhavn og Aarhus. v | Foto: Ivan Boll/Ritzau Scanpix.

Et turbulent år med mange store satsninger og investeringer. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også