Dansker skal forløse høje ambitioner for bagerkæde i Singapore

Asiatisk bagerkæde med tidligere dansk shippingmand i direktørstolen og i ejerkredsen skal vokse på godt bagværk. Målet er at ramme bredt i Asien.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

I 2011 blev bagerkæden Baker & Cook stiftet i Singapore og er i dag vokset til en kæde med 13 butikker og trecifret millionomsætning. 

I spidsen for bagerkæden står danske Anders Boye, der trods en baggrund i shippingbranchen var med til at stifte bagerselskabet og nu er direktør, skriver Børsen.

Bag selskabet er også den den newzealandske bagerprofil Dean Brettschneider, og ejerne har store forhåbninger om at bringe det gode bagværk som surdejsbrød og rugbrød længere ud i regionen. Fra starten har Baker & Cook været tænkt som en kæde, der skal ramme kunderne ude i boligområder og ikke været placeret i storcentre.

“Vi har store ambitioner om at udvide i udlandet, hvilket også var en afgørende faktor for min beslutning om at træde ind som direktør. Vores fremtidige tilgang i udlandet kan enten være en joint venture-model eller franchisemodel alt afhængig af markedsforholdene. Om ti år vil jeg gerne have, at vi er blandt de førende i vores segment i Asien og muligvis Mellemøsten,” siger Anders Boye til Børsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter