I 2011 blev bagerkæden Baker & Cook stiftet i Singapore og er i dag vokset til en kæde med 13 butikker og trecifret millionomsætning.
I spidsen for bagerkæden står danske Anders Boye, der trods en baggrund i shippingbranchen var med til at stifte bagerselskabet og nu er direktør, skriver Børsen.
Bag selskabet er også den den newzealandske bagerprofil Dean Brettschneider, og ejerne har store forhåbninger om at bringe det gode bagværk som surdejsbrød og rugbrød længere ud i regionen. Fra starten har Baker & Cook været tænkt som en kæde, der skal ramme kunderne ude i boligområder og ikke været placeret i storcentre.
“Vi har store ambitioner om at udvide i udlandet, hvilket også var en afgørende faktor for min beslutning om at træde ind som direktør. Vores fremtidige tilgang i udlandet kan enten være en joint venture-model eller franchisemodel alt afhængig af markedsforholdene. Om ti år vil jeg gerne have, at vi er blandt de førende i vores segment i Asien og muligvis Mellemøsten,” siger Anders Boye til Børsen.