I løbet af den seneste række år har slagtermesteren Nis Warming været på udkig efter det rette personale til sin slagterbutik i Gram i Sønderjylland. Men det er ikke lykkedes at finde de rette ansatte, og som konsekvens vil slagteren kun holde åbent tre dage om ugen mod seks tidligere.
Det siger han i et interview med Jydske Vestkysten.
Baggrunden er, at der ifølge slagtermesteren, ikke længere er folk med den rette viden, mens der i en lille slagterbutik som hans ofte bliver lagt flere timer end 37 ugentlige timer.
Og skiftet ærgrer Nis Warming, der paradoksalt har meget travlt:
”Vi har meget at lave. Vi har fået flere og flere kunder. Vi har travlt som aldrig før,” siger han til Jydske Vestkysten.
For at imødekomme travlheden vil han under butikkens lukkede dage i stedet producere varerne, så de er klar til de tre åbne dage.
Allerede fra næste uge vil de nye åbningstider gælde i Grams eneste slagter. Den holder åbent fra torsdag til lørdag.