Slagter må holde lukket fire gange ugentligt grundet mangel på mandskab

Sønderjysk slagter må holde tre ekstra lukkedage, selvom han eftersigende aldrig har haft mere travlt. 
Slagter Warming i Gram holder fremover kun åbent tre dage om ugen grundet mangel på personale. | Foto: Joachim Adrian
Slagter Warming i Gram holder fremover kun åbent tre dage om ugen grundet mangel på personale. | Foto: Joachim Adrian

I løbet af den seneste række år har slagtermesteren Nis Warming været på udkig efter det rette personale til sin slagterbutik i Gram i Sønderjylland. Men det er ikke lykkedes at finde de rette ansatte, og som konsekvens vil slagteren kun holde åbent tre dage om ugen mod seks tidligere. 

Det siger han i et interview med Jydske Vestkysten

Baggrunden er, at der ifølge slagtermesteren, ikke længere er folk med den rette viden, mens der i en lille slagterbutik som hans ofte bliver lagt flere timer end 37 ugentlige timer. 

Og skiftet ærgrer Nis Warming, der paradoksalt har meget travlt:

”Vi har meget at lave. Vi har fået flere og flere kunder. Vi har travlt som aldrig før,” siger han til Jydske Vestkysten.

For at imødekomme travlheden vil han under butikkens lukkede dage i stedet producere varerne, så de er klar til de tre åbne dage.

Allerede fra næste uge vil de nye åbningstider gælde i Grams eneste slagter. Den holder åbent fra torsdag til lørdag.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter