Toms Gruppen: "Generelt fik vi ret meget fokus på at reducere vores forbrug"

LILLE INDGREB, STOR EFFEKT: Kriserne har tvunget Toms Gruppen til at forhold sig til produktionen på en måde, man ikke har gjort før. ”Det har haft en ret pæn effekt,” siger forsyningsdirektør.
Toms Gruppen har blandt andet afsat en medarbejder, der halvdelen af ugen gennemgår produktionen for potentielle forbedringer. | Foto: Torben Stroyer/JP/Ritzau Scanpix.
Toms Gruppen har blandt andet afsat en medarbejder, der halvdelen af ugen gennemgår produktionen for potentielle forbedringer. | Foto: Torben Stroyer/JP/Ritzau Scanpix.

Oven på to år, hvor alt fra råvare- til energi- og fragtpriser er strøget til vejrs, har det for mange danske føde-og drikkevarevirksomheder været uundgåeligt med effektiviseringer. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også