FødevareWatch

Mangeårig rejedirektør træder ind i Nowaco-bestyrelsen

I forbindelse med en større omrokering i ledelsen af handelsvirksomheden Nowaco, træder den afgående Royal Greenland-direktør ind i bestyrelsen.

Fra højre ses COO Tom Leth Jensen, COO Per Sørensen, adm. direktør Katja Nowak Nielsen og COO Peter Rasmussen. | Foto: PR/Nowaco

Der bliver hentet nye kræfter ind i fødevarevirksomheden Nowacos bestyrelse og ledelse, der fremover skal bestå af fire i stedet for to.

Således får adm. direktør Katja Nowak Nielsen selskab af henholdsvis Per Sørensen, Tom Leth Jensen og Peter Rasmussen, der med sine 13 års erfaring i Nowaco er et kendt ansigt i koncernen. Alle tre får herefter titel af COO i selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier