FødevareWatch

Mette Munk-ejer forventer højere milliardomsætning i år

Bagerkoncernen forventer en samlet omsætning på mindst to milliarder euro - og dermed også at overgå væksten på markedet.

Foto: Peter Endig/AP/Ritzau Scanpix.

Den irsk-schweiziske bagerkoncern Aryzta forventer i indeværende regnskabsår at overgå væksten på markedet og med en organisk vækst på mellem 4,5 og 5,5 pct. at nå en samlet omsætning på mindst to milliarder euro.

Det skriver Irish Times.

Bagerkoncernen oplyste i forrige måned, at omsætningen voksede med 20,1 pct. til samlet 433,9 mio. euro i tredje kvartal af regnskabsåret, hvor forbrugeradfærden og sociale arrangementer igen vendte tilbage til normalen som kendt før pandemien.

”Vi har opnået gode fremskridt på kort tid på trods af, at vi er stødt på uforudsete, eksterne økonomiske udfordringer som følge af brexit, coronapandemi og krig, hvilket alt sammen bidrager til den nuværende inflation og forstyrrelser af forsyningskæder,” siger formand og midlertidig adm. direktør i Aryzta, Urs Jordi, ifølge avisen.

Aryzta, der blandt andet leverer til McDonald’s og Subway, meddeler i samme ombæring som den forventede omsætning, at man har planer om at tilbagekøbe eller tilbagebetale værdipapirer løbende mellem regnskabsårene 2023 og 2025. Planen forventes at give koncernen en årlig netto rentefordel på mellem 15 og 17 mio. euro.

Mette Munk-ejer har sat ekstra fart på brødsalget

McDonalds vil have flere lokale leverandører – men barrieren er høj

Mette Munk-ejer i markant bedring

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier