FødevareWatch

McDonalds vil have flere lokale leverandører – men barrieren er høj

Burgerkæden vil have flere danske og skandinaviske leverandører i fremtiden, og koncernen har allerede gode erfaringer med nye lokale partnerskaber, siger den danske McDonalds-chef. Det er dog ikke ligetil.

Foto: Mathilde Bech/JPA

Burgerkæden McDonalds har i en årrække haft danske leverandører, der hver dag leverer råvarer til de mange restauranter i Danmark. Blandt dem er Danpo, der leverer kyllingekød til kædens McChicken og Chicken McNuggets, samt bornholmske A. Espersen, der leverer fisk til kædens fiskeprodukter.

Og samarbejdet med lokale leverandører er ifølge topchefen for den danske McDonald’s-afdeling et stort plus for koncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier