FødevareWatch

Konkursramt: Lille morgenmadsselskab kørt af sporet

Fra internationale ambitioner til konkursbehandling. Det østjyske iværksætterselskab Danish Granola Company er blevet ramt og forsøges nu solgt.

Foto: PR / Danish Granola Company

For få måneder siden pegede ambitionerne i retning af at sende konceptet med morgenmad på abonnement til udlandet.

Men nu er der kommet en voldsom stopklods for Danish Granola Company, der for nylig blev omdøbt til Datoselskabet af 06.05. 2022 ApS og siden er erklæret konkurs.

Morgenmadsiværksættere kigger mod udlandet

Det østjyske selskab har eksisteret i fire år og stifterne Tine Bo Petersen og Troels Torp Jensen har udviklet et koncept med morgenmadskasser med granola som omdrejningspunkt.

Nu har Skifteretten i Aarhus taget selskabet under konkursbehandling, hvor advokat og partner Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert er udpeget som kurator.

Han bekræfter konkursen og fortæller i en besked, man ”afsøger mulighederne for et salg” af virksomheden.

For nylig fortalte selskabets stiftere, at der var større internationale ambitioner med konceptet. For Granola-virksomhedens webshop var ikke kun i Danmark - også i Sverige, Tyskland og Østrig, hvor man kan bestille morgenmadsbokse. Og planen lød dengang på at komme ind på yderligere tre markeder i år.

”Den store ambition for os handler i virkeligheden om, at vi vil digitalisere det, vi ser som en lidt old school branche, og at blive det førende online morgenmadsbrand i Europa,” sagde Tine Bo Petersen i marts om den europæiske satsning.

Danish Granola Company har haft omkring ti medarbejdere og havde i det seneste regnskab for 2020 et underskud på omkring en halv mio. kr.

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier