FødevareWatch

Ny direktør på plads i Landbrug & Fødevarer

Efter Anne Arhnungs fratrædelse har der været tomt på den øverste direktørpost i Landbrug & Fødevarer. Nu er afløseren fundet i Beirut, og hun tiltræder 1. august.

Foto: PR

Landbrug & Fødevarer får 1. august ny adm. direktør i form af Merete Juhl, som i dag er Danmarks ambassadør i Jordan, Libanon og chargé d’affaires i Syrien med base i Beirut.

Pladsen overtager hun fra konstitueret leder Flemming Nør-Pedersen, der siden november har stået i spidsen for Landbrug & Fødevarer, da man sagde farvel til Anne Arhnung efter hele Danbred-sagen.

Om valget af den nye direktør siger formand for Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard:

”Merete Juhl har internationalt udsyn og erfaring. Det har vi brug for som et lille land, der producerer mad til hele verden og handler og samarbejder langt ud over Danmarks grænser. Hun har stærke personlige kompetencer og er vant til at navigere i komplekse og ofte politiske sammenhænge. Samtidig er hun en erfaren og resultatorienteret leder, der sætter teamwork og samarbejde højt. Og så er hun født og opvokset med fødderne i mulden og forstår tankesættet fra jord til bord,”

Ifølge Merete Juhl selv har hun rødder i landbruget, og hun ser frem til sit nye job på Axelborg.

”For mig er det en drømmestilling. Jeg har mine rødder i landbruget, og politik, handel og økonomiske forhold har altid været et omdrejningspunkt for mig. Jeg glæder mig til at gøre en forskel sammen med medarbejdere, landmænd og virksomheder og løfte et samfundsmæssigt ansvar – blandt andet gennem arbejdet med Landbrug & Fødevarers stærke klimavision,” udtaler hun.

Ny L&F-direktør skal have pondus: ”Det duer ikke, at direktøren bliver kørt over af sin hovedbestyrelse”

Anne Arhnung forlader Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødvarer lancerer ny strategi

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier