FødevareWatch

Too Good To Go vil have madspild på skemaet på landets ungdomsskoler

Sammen med landets kommuner har madspildsvirksomheden igangsat et initiativ med undervisning i madspild på ungdomsskolerne.

Foto: Too Good To Go / PR

Næsten en tredjedel af den yngre aldersgruppe mangler information om, hvordan man kan reducere madspildet.

Det viser en ny undersøgelse foretaget af Epinion for madspildsaktøren Too Good To Go, der på den baggrund nu sætter gang i samarbejde med landets kommuner om ungdomsskolehold med fokus på madspild.

”Vi ved, at de unge har en interesse for at lave mad, men at de mangler viden og tryghed i forhold til at lave mad ud fra de madvarer, de allerede har i køleskabet. Derfor vil vil sørge for, at de unge allerede i en tidlig alder får nogle gode madvaner og de rette værktøjer til at undgå madspild, så de er klædt på, til når de flytter hjemmefra. Kompetencer og viden er altafgørende for at undgå madspild - og det er netop det, vi vil give dem,” udtaler Heidi Boye, der er landechef for Too Good To Go i Danmark.

Ifølge en pressemeddelelse kommer ungdomsskoleholdene til at gå under navnet ”Ungdom under Madspild”, og fokus skal lægges på at lære de unge at bruge rester. Derfor vil der også typisk laves mad udfra indholdet af Too Good To Gos egne madspildsposer.

Too Good To Go skal hente flere hundrede millioner

Too Good To Go tager hul på ny fase af amerikansk væksteventyr

Madspildstjeneste runder ny millionmilepæl

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier