Nyt studie: Mere plantekost forlænger dit liv

Hvis man spiser sundere ved blandt andet at skifte kød ud med grøntsager - og følger de officielle kostråd - kan der føjes flere leveår til.
Foto: Marcus Emil Christensen/Ritzau Scanpix
Foto: Marcus Emil Christensen/Ritzau Scanpix

Kød, sukker og hvidt brød bør i stigende grad byttes ud med bælgfrugter, fuldkorn og nødder.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også