FødevareWatch

Efterspørgslen på plantebaseret protein overgår forsyningskapaciteten

Ifølge ny rapport vil plantebaseret protein i 2030 have erobret 6 pct. af det globale kød- og skaldyrsmarked, hvilket nødvendiggør en produktion af 25 mio. tons plantebaseret protein årligt.

Foto: DREW ANGERER/RITZAU SCANPIX.

Efterspørgslen efter plantebaserede alternativer er større end nogensinde, og det stiller krav til sektoren, der i øjeblikket ikke kan holde trit.

Det skriver Good Food Institute på baggrund af en ny rapport fra selvsamme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier