FødevareWatch

Danish Crown henter forædlingschef hos Danpo-ejer

Efter en årrække som produktionsdirektør i Danpo og operationel leder i Scandi Standard skal Per Alan Jensen stå i spidsen for Danish Crowns produktion af forædlede produkter.

Foto: Cicilie S. Andersen/Ritzau Scanpix

Per Alan Jensen får seneste fra 1. maj titel som SVP Food Processing i Danish Crown, hvor han dermed skal have ansvaret for koncernens forædlede varer.

Det fremgår af en pressemeddelelse, at han er hentet ind fra en position som Group COO i svenskejede Scandi Standard, der ejer blandt andet danske Danpo, hvor Per Alan Jensen tidligere også har været produktionsdirektør i en årrække.

Den nyankomne Per Alan Jensen har siden 2019 siddet i Danish Crown Porks bestyrelse, og skal derfor ikke starte med det grundlæggende, når han tiltræder senere på året.

Per Alan Jensen | Foto: PR / Danish Crown
Per Alan Jensen | Foto: PR / Danish Crown

Forud for sin slagterikarriere var han i 1985-1996 ansat i Arla som mejerichef på forskellige mejerier. Derefter var han i tre år ansat i ingrediensvirksomheden Chr. Hansen og senere i to år i de svenskejede fødevarevirksomheder Krånfågel og senest som nævnt i Danpo.

"Jeg har lært Per Alan Jensen godt at kende gennem hans bestyrelsesarbejde hos os. Han kommer med en både stor og bred erfaring, så jeg er overbevist om, at han bliver en gevinst for os. " siger Søren F. Eriksen, der er øverste operationelle direktør i Danish Crown.

Per Alan Jensen afløser Dan Kolding, der er blevet såkaldt SVP Supply Chain Excellence i Danish Crown. Han har bl.a. ansvaret for samarbejdet mellem salgsafdelingen og de forskellige dele af produktionen i Danish Crown.

Danish Crown køber op i Sverige

Danish Crown sender salgsdirektør tilbage til England

Danish Crown-chef leder efter den næste pizzatopping

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier