KU Food henter ny professor i bæredygtige fødevarer

Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet opgraderer med ny professor sin viden om bæredygtig fødevareproduktion.
Foto: PR/KU Foods
Foto: PR/KU Foods

Københavns Universitets institut for Fødevarevidenskab, KU Food, har fået en ny professor i bæredygtige fødevarer.

Fra 1. januar starter Marianne Thomsen som professor i bæredygtighedsanalyse, bæredygtig fødevareforarbejdning og -produktion, skriver instituttet på sin hjemmeside.

"Marianne Thomsen har en bred økologisk og miljømæssig systemforståelse for bæredygtighed, herunder fødevareproduktion. Hun har et stort nationalt og internationalt netværk og er en populær samarbejdspartner inden for Sustanability Assessment," lyder instituttets beskrivelse af den nye professor.

Marianne Thomsen kommer fra en stilling som professor ved Institut for Miljøvidenskab på Aarhus Universitet.

Fødevareprojekter får tilført over en million kroner

Tysklands import af plantedrikke er eksploderet - steg med 46 pct. i 2020

Udsigt til eksplosiv vækst i salget af økologi 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter