FødevareWatch

Godsejer overvejer at lave lokalt madmarked

Hans Henrik Algreen-Ussing, der er godsejer ved Tirsbæk Gods ved Vejle, har planer om etableringen af et regionalt madmarked, hvor lokale producenter kan sælge fødevarer, hvis vinprojekt ellers bliver succesfuldt.

Foto: Watch Medier / Sigrid Friis Neergaard

Hvis Tirsbæk Gods-ejer Hans Henrik Algreen-Ussing og makkeren Arne Poulstrup har held med at lave god vin i et nyt vinforarbejdningsrum på godset ved Vejle, kan projektet blive udvidet med etableringen af et kommende østjysk madmarked, hvor varerne skal være fra det nærmeste lokalområde.

Det skriver Jyskevestkysten.

"Altså et indendørs, overdækket madmarked med lokale produkter, solgt af dem, der har lavet det. Ikke af én, der siger: "Jeg ved ikke, hvad der er i den vacuum-pose, og jeg ved ikke, om der er sulfitter i vinen, og jeg ved ikke, om der er sukker i honningen, osv.," siger Hans Henrik Algreen-Ussing til avisen.

20 år senere: Læs alt om den danske vinrejse

Østjysk vinkending er først med bæredygtighedscertifikat

Dansk import af australsk vin stiger på et faldende marked

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier