FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Laberlarven har på grund af sin korte levetid endnu ikke aflagt årsregnskab. De tre medejere Frederik Scnell, Nikolaj Lynge og Peter Rytter ser dog positivt på virksomhedens fremtid. Næste år går de i nul, fortæller de. | Foto: Kasper Heden Andersen/Ritzau Scanpix.

En lukket grænsehandel, utilgængeligt bland-selv-slik og danskere, der generelt har været mere slikhungrende under corona, har i løbet af det seneste halvandet år givet mange slikbutikker på nettet medvind.

Det er måske også forklaringen på, hvorfor så mange nye online slikbutikker er piblet frem. I alt fem ud af ni af de online slikbutikker, som FødevareWatch er stødt på i en optælling, er blevet stiftet i løbet af 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier