Stor efterspørgsel får vegansk konfektureproducent til at investere stort i produktionen

Den veganske konfekturestartup Glean mærker stor efterspørgsel og det får stifterne til at opskalere og automatisere produktionen. Målet er supermarkedshylderne, lyder det.
Anja Bindesbøll og Alexander Afreedi forventer at kunne levere deres veganske flødeboller til danske detailbutikker inden for de næste seks måneder. | Foto: PR/Glean
Anja Bindesbøll og Alexander Afreedi forventer at kunne levere deres veganske flødeboller til danske detailbutikker inden for de næste seks måneder. | Foto: PR/Glean

Da FødevareWatch tilbage i 2019 talte med iværksætter Anja Bindesbøll om hendes ambitioner for den dengang nystartede konfekturevirksomhed Glean, lå hun ikke på den lade side: Hun ville sætte gang i større, vegansk jordskredseffekt inden for konfekturebranchen og gøre op med den rolle, som ægindustrien spiller i bagerisektoren.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter