FødevareWatch

"Spanske slagterier jagter ordrer over hele Europa"

Et stort udbud af spansk svinekød i det europæiske marked og udfordringer med at holde alle slagtehold kørende for fuld damp giver prisudfordringer hos Danish Crown.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Priserne på fersk grisekød styres i disse uger af en med danske øjne uheldig kombination af et stort kødudbud fra Spanien og en mangel på arbejdskraft på tværs af hele den europæiske kødbranche.

Ifølge en handelsopdatering fra Danish Crown har der siden slutningen af august været usikkerhed i markedet, fordi ingen havde overblik over hvor store mængder spansk kød, der ville komme til salg hen over efteråret. Men den usikkerhed er nu afløst af en svær virkelighed, siger Kasper Lenbroch, der er kommerciel direktør i Danish Crown.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier