Japansk gennembrud for Peter Beier

Den nordsjællandske chokoladeproducent Peter Beier har fået hul igennem til det japanske marked, hvor man gerne vil have fingre i et nyt koncept.
Peter Beier og hans chokoladeforretning prikker hul på den japanske eksportballon. | Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Peter Beier og hans chokoladeforretning prikker hul på den japanske eksportballon. | Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Chokoladeproducenten Peter Beier fra Helsingør lancerede tilbage i 2018 et nyt cafékoncept, som siden er rullet i retning af de eksisterende danske chokoladebutikker.

Som videreudvikling har Peter Beier Chokolade lanceret et iscafékoncept, der indtil er at finde i Hørsholm Midtpunkt og Spinneriet i Valby. Og netop dette koncept har givet virksomheden hul igennem til Japan, skriver Helsingør Dagblad.

Foto: PR / Peter Beier Chokolade
Foto: PR / Peter Beier Chokolade

I Japan har en hotelkæde i skisportsområdet ved Hokkaido købt det samlede iscafé-koncept, og det er så planen, at japanerne kommer til Danmark for at lære, hvordan man laver is på nordsjællandsk maner.

"Japanerne har simpelthen købt rettighederne til på 300 kvadratmeter i det mondæne hotel at indrette en café præcis i det koncept, som vi har lanceret nu to steder i Hørsholm og Spinneriet. Hotelkæden har flere store hoteller, så det her kan blive rigtig stort. Eller rettere endnu større," siger Peter Beier til avisen.

Dansk chokolademager ombygger butikker og satser på cafékoncept

Lakridsproducent ramt af pandemien og høje råvarepriser

Chokoladeselskab går frem i 2020 – satser på is i 2021

Bagsværd Lakrids rusker op i ejerskabet

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter