FødevareWatch

Dansk chokolademager ombygger butikker og satser på cafékoncept

En varm sommer kostede hos Peter Beier Chokolade i 2018, der mere end halverede sit overskud. Nu fokuserer selskabet på at udvide sit cafékoncept til flere butikker. "Det har slået fuldstændigt vildt an," siger direktøren.

Peter Beier, ejer og direktør i Peter Beier Chokolade, med et kakaotræ. | Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Efter et tarveligt 2018 er Peter Beier Chokolade for alvor gået i gang med at udvide forretningen med et ekstra forretningsben.

For et år siden åbnede chokolademageren en café i Axel Towers i København, og nu er selskabet gået i gang med at udrulle konceptet til flere af de eksisterende 25 butikker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier