FødevareWatch

Dansk chokolademager ombygger butikker og satser på cafékoncept

En varm sommer kostede hos Peter Beier Chokolade i 2018, der mere end halverede sit overskud. Nu fokuserer selskabet på at udvide sit cafékoncept til flere butikker. "Det har slået fuldstændigt vildt an," siger direktøren.

Peter Beier, ejer og direktør i Peter Beier Chokolade, med et kakaotræ. Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier