FødevareWatch

Ny leveringstjeneste vil være størst på sit felt

Med frisk kapital i ryggen har den voksende svenske leveringstjenste Gordon Delivery plantet sit flag Danmark. "Vi vil være den største last-mile provider på fødevaremarket i Danmark i 2023," siger den danske landechef.

Foto: PR / Gordon Delivery

Hvis man som forbruger har prøvet måltidskassetjenesten Hello Fresh, har man også mødt Gordon.

Det er Gordon, der står på som afsender af de sms'er, der orienterer om kassens vej fra lager til kølebil og levering. Og så er Gordon navnet på den svenske leveringstjeneste, der på dansk jord har ambitioner om at rokke ved hele markedet for levering af fødevarer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier