FødevareWatch

"For det meste af tiden er jeg overskudsramt. Måske har jeg en diagnose"

PORTRÆT: Hun er opvokset med Jehovas Vidner og kartofler med brun sovs, men det er hendes 7. gear, medarbejderne frygter.

Judith Kyst, adm. direktør, Madkulturen | Foto: PR / Madkulturen

Judith Kyst er ikke typen, der har let ved at sidde stille. Der skal helst ske noget. Og gerne hele tiden.

Det mærker man, når man taler med hende, og ordene fyger ud af munden på hende som løbske heste, og hun springer fra den ene krøllede anekdote til den næste.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier