FødevareWatch

"Man har taget logistikken for givet"

Efter det i årtier har været en selvfølge, at man frit kunne få flyttet sine varer til en lav pris, har det seneste års udvikling på de globale markeder åbnet døren til en ny virkelighed. "Man har taget logistikken for givet," siger shipping-analytiker.

Foto: PR / Hapag-Lloyd

Fragtruter og forsyningskæder er de seneste årtier blevet trimmet og tilpasset i en grad, så udfordringer som de nuværende på fragtmarkedet udsætter særligt små importører og eksportører for et stort pres, der kan være svære at håndtere.

FødevareWatch har beskrevet, hvordan fødevarevirksomheder, der skal have varer og produkter hjem fra bl.a. Asien, må væbne sig med tålmodighed på grund af kø ved havneanlæg og om fragtrater, der er steget 200 pct. i løbet af det seneste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier