FødevareWatch

Medie: Kapitalfond indleder salg af Lakrids By Bülow

Det amerikanske M&A-hus Baird er ifølge mediet Inside Business blevet hyret som rådgiver til et kommende salg af Johan Bülows lakridseventyr.

Foto: Brian Karmark/ERH

Med en ambition om at finde en køber, der står klar med 500-600 mio. kr., har den svenske kapitalfond ifølge mediet Inside Business hyret det amerikanske M&A-hus Baird til et salg af iværksættereventyret Lakrids By Bülow.

Den bornholmske virksomhed, der blev stiftet af Johan Bülow har efter Valedos entre i 2016 haft svært ved for alvor at levere gode resultater, men dog toppede Lakrids By Bülow tidligere på året alle tidligere regnskaber med en rekordstor omsætning på 256 mio. kr. og et resultat før skat og afskrivninger på 38 mio. kr.

I en mail til Inside Business vil adm. direktør i Lakrids By Bülow, Fredrik Nilsson, hverken be- eller afkræfte hvorvidt, der er skudt gang i en salgsproces:

"Som du sikkert forstår, kan vi ikke kommentere på rygter. Valedo er en kapitalfond og ikke en evig majoritetsejer, derfor kommer Lakrids by Bülow på et eller andet tidspunkt til at sælges eller noteres på børsen. Det præcise tidspunkt og processen for samme styres af Valedo," skriver han.

I forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for 2020 i april oplyste direktøren, at planen i 2021 var at investere yderligere og tage flere internationale markedsandele i blandt andet England og Tyskland. Derudover var planen også at lancere en ny webshop i USA.

Skandinavisk sushiaktør oplever giftig cocktail på råvarefronten

Lakridskonge leverer bedste regnskab nogensinde

Kokkenes Køkken vil servere flere lokale fødevarer

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier