FødevareWatch

Over 100 år gammelt mejeri i samarbejde med klimagård – vil være mere økologisk

Jernved Mejeri, der årligt producerer omkring 400 ton ost, indgår et nyt samarbejde med en klimagård i Ribe og satser på at øge produktionen af økologisk ost markant.

Laila og Ole Jørn Frederiksen købte Jernved Mejeri i 1992 og har drevet det lige siden. | Foto: Pressefoto / Jernved Mejeri

Fornyet aktivitet ovenpå coronakrisen har nu fået det over 100 år gamle Jernved Mejeri til at satse på bæredygtighed, og mejeriet har nu lavet en aftale om at aftage mælk fra klimagården Nygård.

Således fortæller Ole Jørn Frederiksen, som ejer det sydvestjyske mejeri, der årligt fremstiller ca. 400 ton ost, hvor langt størstedelen er konventionel, i et interview med JydskeVestkysten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier