FødevareWatch

Konkursramt andeslagteri genopstår i nyt setup

Lukkede Dan Duck efterfølges af Dansk Gourmetkød med samme personkreds og i samme lokaler.

Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Med overtagelsen af en stor lagerbeholdning ande- og kyllingekød er selskabet Dansk Gourmetkød klar til at tage over for konkursramte Dan Duck. Personkredsen er den samme bag Struer-slagteriet, der nu bare ikke har nogen medarbejdere. Det skriver Food-Supply.

Dan Duck med direktør Hardy Eskildsen i spidsen gik konkurs i april og må lukke ned for driften og sende de 40 ansatte hjem. Men bygninger og produktionsudstyr indgik ikke i konkursen - og ejerne har nu overtaget restlageret, hvilket nu skal skal gøres klar til produktion.

"Bortset fra, at vi ingen medarbejdere har. Men det må vi finde ud af. Dansk Gourmetkød mangler også stadig at få godkendelser på plads vedrørende det produktionsmæssige og det fødevaremæssige, så det er svært at sige, hvornår vi kan komme i gang," siger Hardy Eskildsen til Food-Supply.

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier