FødevareWatch

Økologiske kødkoncepter i markant fremgang

Salget af økologisk svinekød er vokset med 30 pct. hos Danish Crown-datterselskabet Friland, mens afsætningen til foodservice har haft det sværere.

Foto: Morten Flarup/Ritzau Scanpix

Efterspørgslen på økologiske svinekødprodukter går kraftigt op, hvis man skal læse tallene i en regnskabsmeddelelse fra slagteriselskabet Friland som billede på det generelle marked.

I første halvår af 2020/21-regnskabsåret nåede salget af økologisk svinekød 225,8 mio. kr., det var godt 30 pct. mere end i samme periode året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier