FødevareWatch

Danish Crown afventer opblomstring på restaurantfronten

Afsætning af okse- og kalvekød fra den danske slagterikæmpe er kommet roligt i gang efter genåbningen herhjemme, mens Tyskland har det svært ifølge en markedsberetning fra Danish Crown Beef.

Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Slagterikoncernen Danish Crown havde sammen med resten af fødevaresektoren set frem til genåbningen af restaurationsbranchen herhjemme og i udlandet.

Nu er salget til restauranter, cafeer og det øvrige foodservicemarked i gang i gen og skal finde et nyt leje, men Danish Crown Beef er ikke blevet væltet bagover af efterspørgslen efter dyrere udskæringer, lyder det i en markedsberetning. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier