FødevareWatch

Danish Crown afventer opblomstring på restaurantfronten

Afsætning af okse- og kalvekød fra den danske slagterikæmpe er kommet roligt i gang efter genåbningen herhjemme, mens Tyskland har det svært ifølge en markedsberetning fra Danish Crown Beef.

Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Slagterikoncernen Danish Crown havde sammen med resten af fødevaresektoren set frem til genåbningen af restaurationsbranchen herhjemme og i udlandet.

Nu er salget til restauranter, cafeer og det øvrige foodservicemarked i gang i gen og skal finde et nyt leje, men Danish Crown Beef er ikke blevet væltet bagover af efterspørgslen efter dyrere udskæringer, lyder det i en markedsberetning. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier