FødevareWatch

Vækstfonden sender kvart milliard afsted mod Too Good to Go

Madspildsappen Too Good To Go har sikret sig 223 mio kr. i et konvertibelt lån fra Vækstfonden. Pengene skal bruges på den anden side af Atlanten.

Foto: Too Good To Go / PR

Med en målsætning om at blive markedsledende i USA inden udgangen af 2024 har madspildsappen Too Good To Go sat alle vækstsejl.

Senest har virksomheden indhentet 223 mio kr. i et konvertibelt lån fra Vækstfonden, som skal hjælpe ekspansionen på vej, fremgår det af en pressemeddelelse.

"USA har ubegribeligt meget madspild, og det er derfor her, vi har mulighed for at gøre den største forskel. Vi har sat os et ambitiøst mål om, at vi skal være til stede i de største amerikanske byer inden årets udgang, så vi hurtigt kan opnå en position, der er på højde med vores europæiske. Det kræver kapital, og derfor er vi meget taknemmelige for, at Vækstfonden vil hjælpe os på vej med et lån," udtaler Thomas Zeihlund, operationel direktør og økonomichef for Too Good To Go.

Finansieringen fra Vækstfonden er foretaget som en del af Danmarks Grønne Fremtidsfond, der har til formål at finansiere selskaber og projekter, der bidrager positivt til klima, natur og miljø, hedder det.

"Vi skal producere og forbruge klogere. Sidstnævnte er netop Too Good To Gos mission i kraft af deres målrettede arbejde med at reducere madspild. Too Good To Go er er en dansk højvækstvirksomhed med stort globalt potentiale, og vi er meget tilfredse med at kunne bakke op om deres videre vækst," udtaler Rolf Kjærgaard, adm. direktør for Vækstfonden.

Dansk madspildsapp topper tysk innovationsliste

Madspildsmillioner skal øge kendskabet til dansk forretning

Svensk madspildsaktør med dansk ben rejser 255 millioner

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier