FødevareWatch

Svensk madspildsaktør med dansk ben rejser 255 millioner

Madspildsvirksomheden Matsmart-Motatos, der i lighed med Too Good To Go sælger overskudsvarer, har sikret sig 255 mio. kr. til sin videre ekspansion.

Matsmart-Motatos-stifterne Johannes Kayser og Karl Andersson. | Foto: PR / Motatos / Magnus Sandberg

Efter entre på det finske, svenske, danske og senest tyske marked vil madspildsvirksomheden Matsmart-Motatos nu videre ud i verden. Mandag lukker selskabet en investeringsrunde på i alt 350 mio. svenske kr., som skal hjælpe projektet på vej.

Finansieringsrunden, der i alt ender med at tilføre virksomheden 255 mio. danske kr., har været ledt af to nye investorer i form af SEB Private Equity og Gullspång Refood Invest, men derudover har eksisterende investorer også lagt flere penge. De tæller Northzone, Norrsken Foundation, Novax, Ingka Group (IKEA) og LeadX Capital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier