FødevareWatch

Naturli-samarbejde fik ismagers salg til at eksplodere

Produktionen af vegansk is blomstrer ved nordjyske Ismejeriet Thy, hvor en ny fabrik skal sætte fart under eksporten i 2021.

Indehaver og direktør Claus Sørensen (tv) og produktionsleder Rasmus Mommer i deres nye produktionslokaler og lager. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Et samarbejde med Naturli har sat fart under salget ved den nordjyske virksomhed Ismejeriet Thy.

Isproducenten begyndte i 2017 at producere plantebaseret is under Naturli-mærket, hvilket har givet en betydelig vækst i ordrebogen. Det smittede sidste år af på både top- og bundlinje, hvor sidstnævnte lød på 2,1 mio. kr. mod et resultat på 1,3 mio. kr. i 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier