FødevareWatch

Naturli-samarbejde fik ismagers salg til at eksplodere

Produktionen af vegansk is blomstrer ved nordjyske Ismejeriet Thy, hvor en ny fabrik skal sætte fart under eksporten i 2021.

Indehaver og direktør Claus Sørensen (tv) og produktionsleder Rasmus Mommer i deres nye produktionslokaler og lager. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Et samarbejde med Naturli har sat fart under salget ved den nordjyske virksomhed Ismejeriet Thy.

Isproducenten begyndte i 2017 at producere plantebaseret is under Naturli-mærket, hvilket har givet en betydelig vækst i ordrebogen. Det smittede sidste år af på både top- og bundlinje, hvor sidstnævnte lød på 2,1 mio. kr. mod et resultat på 1,3 mio. kr. i 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier