FødevareWatch

Nyt innovationscenter: Brug for en kommerciel rambuk på planteområdet

Nyåbnede Plantbased Innovation Hub i Vejle har ambitioner om at blive legeplads og forstærker for virksomheder til at få lanceret nye plantekoncepter og -produkter, melder direktør. Virksomheden Organic Plant Protein gør klar til at skrue op for produktionen.

Foto: Torben Salomonsen

Markedet for plantebaserede fødevarer rykker på sig ude i verden, og der er også luftet store ambitioner herhjemme blandt politikere, organisationer og en række virksomheder.

Men der er brug for at hælde mange flere projekter i gryden, hjælpe flere plantebaserede virksomheder frem og tænke mere kommercielt, lyder ambitionen bag innovationscentret Plantbased Innovation Hub, der ligger i Food Innovation House i Vejle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier