FødevareWatch

To fagforbund i åbent opgør om Nemlig.com

Arbejdsforholdene hos onlinesupermarkedet er blevet omdrejningspunkt for et rent fagforeningsslag, efter at HK Handel nu langer ud efter 3F i Berlingske.

Nemlig.com og adm. direktør Stefan Plenge har stået i skudlinjen gennem længere tid, men får nu støtte fra fagforbund. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Opgøret mellem landets største fagforbund 3F og onlinesupermarkedet Nemlig.com tager nu en ny drejning. I Berlingske kaster HK Handel sig ind i debatten og stiller spørgsmålstegn ved 3F's kritik af forholdende hos Nemlig.com.

"Vi kan ikke genkende det billede, som 3F skaber. Jeg kender ikke de sager, som 3F har rejst, så dem kan jeg ikke forholde mig til. Jeg kan bare konstatere, at vi ikke har de store problemer hos Nemlig i forhold de medlemmer, vi repræsenterer på virksomheden," siger Per Tønnesen, formand i HK Handel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier