FødevareWatch

Nemlig.com ændrer holdning: Vil forbedre vilkår for chauffører

Nemlig.com vil nu stille skarpere krav til underleverandørerne efter massiv kritik af virksomhedens arbejdsvilkår. 3F er dog ikke tilfredse.

Foto: Nemlig.com / PR

Onlinesupermarkedet Nemlig.com er tilsyneladende vendt på en tallerken og vil nu forbedre vilkårene på flere områder for chauffører, som er ansat ved virksomhedens underleverandører. Det skriver Berlingske.

Nemlig.com vil blandt andet sikre bedre løn for chaufførerne. Samtidig vil man stille krav om offentlige regnskaber, som skal være godkendt af en revisor, og man vil indføre årlige stikprøvekontroller.

"Vi ønsker, at der skal være ordnede forhold blandt de transportvirksomheder, vi samarbejder med, og med de nye tiltag kommer vi til at sikre, at dem, der skulle være i tvivl om, hvorvidt der er ordnede forhold, de er det ikke længere," siger Stefan Plenge, der er adm. direktør i Nemlig.com.

Ved 3F, som startede med at rette kritik mod Nemlig.com, er man dog ikke tilfreds med de nye tiltag og mener ikke, at der er noget nyt i dem, siger Jan Villadsen, der er formand i 3Fs transportgruppe.

Han uddyber, at den løn Nemlig.com vil tilbyde chaufførerne på 24.000 kroner inklusiv pension, er for lav.

Coop iværksætter undersøgelse af arbejdsvilkår

Kommuner potentielt klar til at opsige kontrakt med Nemlig.com-selskab

Skandinaviske onlinekæmper opruster – vinderne skal turde lytte til kunderne 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier