FødevareWatch

Tidligere Defco-folk bliver medejere af nyt handelsselskab

Ejerkredsen i det nystartede handelsselskab True Food er blevet udvidet, efter at stifteren har budt to tidligere kolleger velkommen.

Foto: Ole Lind/PULS

Michael Guldin, stifter af handelsselskabet True Food fra Aarhus, har budt to tidligere Defco-kolleger velkommen i ejerkredsen, skriver Børsen og Food-Supply

Malene Møller Dissing og Peter Ostenfeldt Madsen, der også har arbejdet i handelsselskabet Fast food A La Franchaise, er således indtrådt som partnere i selskabet, der i løbet af sine første levemåneder har fået etableret salg af charcuteri, snacks, dressinger og convenienceprodukter til landets detailkæder.

"Med så mange års erfaring har man en masse kontakter. Og så kan det gå hurtigt med at få skabt nogle relationer for en ny virksomhed," siger Michael Guldin, der selv blandt andet har været salgsdirektør hos Defco i Aarhus.

Skare Food varmer op til europæisk væksttogt

Delika går frem – men ikke som planlagt

Hanegal køber producent af plantebaserede færdigretter

Mere fra FødevareWatch

Bæredygtighed skal sikre fiskeforretningen 100 år frem

Milliardforretningen Nordic Seafood i Hirtshals følger indgroede principper om ansvarlighed fra de japanske ejere, men råber sjældent højt om det. På sigt vil indsatsen bære frugt, efterhånden som markedet efterspørger bæredygtige fisk og skaldyr, lyder det fra topchefen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier