FødevareWatch

Danpo og Naturli' går sammen om at skabe grønne nuggets

Snart kan kunder på Q8's 107 tankstationer sætte tænderne i en 100 pct. grøn nugget med smag og konsistens lignende traditionelle kyllingenuggets.

Foto: PR / Naturli Foods

Der har de seneste år været fart på udviklingen af grønne madprodukter, der har til formål at minde om kød, og snart bliver endnu et produkt tilgængeligt for danskerne.

Naturli, der laver 100 pct. plantebaserede fødevarer, og Scandi Standard, Nordens største fjerkræproducent og ejer af Danpo, er gået sammen i et lidt utraditionelt udviklingssamarbejde, der nu munder ud i, at forbrugerne fra den 3. maj kan købe 100 pct. grønne nuggets i én af Danmarks 107 Q8-tankstationer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier