FødevareWatch

Kokken & Jomfruen-selskab leverer stort underskud

Underskuddet blev mere end fordoblet i det Færch- og Coop-ejede Catering Danmark, der står bag Kokken & Jomfruen og Smageriet.

Foto: PR / Catering Danmark

Som direkte konsekvens af det seneste års nedlukninger smuldrer resultatlinjen hos Catering Danmark, og samlet er et underskud på 5,7 mio. kr. i 2019 erstattet af et 2020-underskud på hele 14,9 mio. kr.

I et netop offentliggjort regnskab fra selskabet, der siden 2017 har været ejet af Coop og den fynske Færch-familie er bruttofortjenesten ligeledes gået tilbage fra 69,7 mio. kr. til 46,3 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier