FødevareWatch

Meyers får stor kantineordre

Fra 1. maj skal Meyers Kantiner stå for maden i en ny kantine i Carlsbergbyen, hvor 1100 medarbejdere dagligt vil have deres gang.

Foto: PR / Meyers Kantiner

Softwarevirksomheden Visma samler hovedparten af sine danske selskaber fra 1. maj, og virksomheden har valgt Meyers Kantiner til at stå for serveringen af kantinemad til de 1100 medarbejdere i bygningen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Udover den store kantineordre skal fødevarevirksomheden også stå for en café i gadeplan og på sigt events og arrangementer på stedet, der i alt dækker over et areal på 20.000 kvadratmeter.

"Vi kommer til at arbejde indenfor hele registret: Lige fra genkendelig mormormad til eksperimenterende, grøn gastronomi. Særligt glæder jeg mig til, at vi skal arbejde med at få endnu flere med om bordet ved at åbne caféen i stueetagen op for udefrakommende. Først for medarbejdernes venner og familier, men på sigt også for lokalområdets beboere," udtaler Claus Meyer.

Om det fra start bliver med servering til alle 1100 Visma-medarbejdere er endnu usikkert, når man tager den usikre corona-situation med i betragtningen.

Kantinedirektør: Industrien bliver mindre efter udfordrende år

Generationsskifte: Claus Meyer lukker sine børn ind i forretningsimperium

Tidligere Meyers-folk klar med ny frokostsatsning

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier