FødevareWatch

Kantinedirektør: Industrien bliver mindre efter udfordrende år

Pandemien har sat kantineindustrien på prøve, men mange af de nye tiltag er kommet for at blive, mener Cheval Blanc-direktør Claus Tingstrøm. ISS spår ligeledes varige ændringer.

Foto: Finn Frandsen / Ritzau Scanpix

Den danske kantineindustri har haft hårde vilkår under pandemien, og der er blevet tyet til nye metoder for at holde industrien flydende.

Medarbejdere er blevet sendt hjem med kompensation, buffeter er blevet erstattet af kuvertserveringer, der står en håndsprit på ethvert hjørne og flere steder i kantinevirksomhederne forventer man røde tal på bundlinjen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier