FødevareWatch

Jysk tangkaviar erobrer hylder i amerikansk dagligvarekæmpe

Øget fokus på bæredygtighed har været med til at åbne dørene for Jens Møller Products til den største amerikanske supermarkedskæde med selskabets tangprodukter Cavi-art.

Foto: PR

Trods trængslerne ved pandemiens rasen, er der masser af lyspunkter for den jyske producent af tangkaviar Jens Møller Products.

Selskabet, der producerer tangperler til både detail og foodservice, har nemlig sparket døren ind hos verdens største dagligvarekoncern Walmart. Den amerikanske kæmpe med over 4000 butikker og et enormt onlinesalg i USA har dermed fået dansk tangkaviar under navnet Cavi-art på hylderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier