FødevareWatch

ISS får ny landechef i Storbritannien og Irland - indtræder i ledelsen

Den nye landechef kommer fra en stilling som direktør for Arriva i Kontinentaleuropa, hvor hun også havde en plads i bestyrelsen.

Liz Benison bliver ny landechef for ISS i Storbritannien og Irland og indtræder samtidig i ledelsen.

Det skriver ISS mandag i en pressemeddelelse.

Liz Benizon kommer fra en stilling som direktør for Arriva i Kontinentaleuropa, hvor hun også havde en plads i bestyrelsen.

"Jeg er meget glad for at Liz Benizon har sagt ja til stillingen. Storbritannien og Irland er et vigtigt marked for ISS, og nu har vi en erfaren leder ombord, der kan hjælpe med at drive den igangværende transformation og sikre profitabel vækst fremadrettet," udtaler adm. direktør Jacob Aarup-Andersen i meddelelsen.

Liz Benizon tiltræder 1. maj.

ISS' øverste chef lagde pres på minister om omstridt milliardkontrakt med Forsvaret Kantinedirektør: Industrien bliver mindre efter udfordrende år ISS-topchef er tilfreds efter år med underskud på 5,2 millarder 

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier